Chill Op Stap in binnenstad afgesloten

Ruim vierhonderd jongeren hebben maandagavond meegedaan aan de slotavond van het project Chill Op Stap.

Chill Op Stap is een voorlichtingsproject hoe jongeren veilig, verantwoord en met plezier uit kunnen gaan in de stad. De afgelopen drie weken is er op de scholen verschillende keren aandacht voor geweest. Zo hebben ze bijvoorbeeld informatie gekregen over bij wie ze terecht kunnen met vragen als ze uitgaan, en wat horecagelegenheden en portiers kunnen betekenen in moeilijke situaties.

Het project werd afgesloten in de binnenstad, waarbij leerlingen en ouders het uitgaansleven konden ervaren. De avond begon in cultuurcentrum De Oosterpoort, waar ook burgemeester Peter den Oudsten bij aanwezig was.

Foto: Raymond Bos - groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos - groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos - groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl
Deel dit artikel: