Reorganisatie kantines RUG uitgesteld

nieuws
EssjayNZ / Flickr / CC 2.0-by-nc-sa

De reorganisatie van de kantines en restaurants van de Rijksuniversiteit wordt uitgesteld. Dat meldt de Universiteitskrant.

De kantines en restaurants zouden kleiner worden en het werk zou worden uitbesteed. De studenten en personeelsleden in de universiteitsraad ziet dat niet zitten. Studenten en medewerkers blijken namelijk best tevreden te zijn over het huidige aanbod van broodjes, soep en koffie. Ook de cateringlocaties, vergader- en lunchservices, en buffetten scoren bij een klanttevredenheidsonderzoek een voldoende.

Uitbesteding zou vaak leiden tot ontevredenheid onder werknemers en tot hogere prijzen, terwijl de meeste studenten vooral eenvoudige broodjes willen.
De plannen worden nu opnieuw bekeken.