Leerlingen presenteren posters over Kindpakket

Leerlingen van OBS de Sterrensteen in Vinkhuizen hebben vandaag posters gepresenteerd over het Kindpakket. De ontwerpen voor de posters werden gemaakt door leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool.

Veel gezinnen zijn niet op de hoogte over de vele mogelijkheden van het Kindpakket. Het pakket bestaat uit voorzieningen waar gezinnen die in armoede leven gebruik van kunnen maken. Vergoedingen voor een laptop, muziek, sport en cultuur zijn een aantal van deze voorzieningen.

Het is van belang dat alle kinderen gelijke kansen hebben om zich te ontwikkelen. De gemeente Groningen wil daarom door middel van dit project de bekendheid van het Kindpakket vergroten. De posters zullen daarom opgehangen worden in wijken rondom de school.

Deel dit artikel: