Enthousiaste reacties op CKV-dag Maartenscollege

Zo’n 450 leerlingen van het Maartenscollege uit Haren namen dinsdag deel aan een CKV-dag. De dag werd gehouden in het gebouw van Backbone aan de Travertijnstraat in de stad.

“We bieden vandaag zo’n 25 verschillende workshops aan”, zegt Mark Nieborg van de organisatie. “Je moet daarbij denken aan dansen, kickboksen, schilderen, maar ook BMX’en en bezig zijn met graffiti.” Nieborg geeft aan dat het doel van de dag is om kinderen met onbekende vakgebieden in contact te brengen. “Ze mogen hier zelf aan de slag, en hopelijk zijn ze zo enthousiast over hun workshop dat ze er in de toekomst mee doorgaan.”

“Ik vind het ontzettend gaaf”, zegt Olaf die de workshop BMX’en volgt. “Het stunten met zo’n klein fietsje heb ik in het verleden ook wel eens gedaan, maar het is cool om dat nu hier weer op te pakken.” Ook Charlotte is enthousiast. “Ik vind het heel leuk dat school dit organiseert. Ik had eerlijk gezegd niet zulke hoge verwachtingen, maar dit is gewoon erg leuk.”

Deel dit artikel:
Adverteren?