Ook vannacht slaapplaatsen voor medewerkers ziekenhuizen

nieuws
Foto: Google Streetview

In de provincie Groningen geldt nog altijd code rood. Ook voor vannacht zijn er weer slaapplaatsen geregeld voor de mensen die niet naar huis kunnen.

Medewerkers van de ziekenhuizen in de stad die in de nacht van dinsdag op woensdag late dienst hadden gedraaid en niet naar huis konden, hebben in het ziekenhuis geslapen. Hier stond ’s avonds een hapje en een drankje klaar en er werd voor ontbijt gezorgd. Ook vannacht hebben veel medewerkers in het ziekenhuis geslapen.

De ziekenhuizen hebben het druk. Woensdag om iets voor vijf uur waren er 70 patiënten naar de eerste hulp gekomen, waarvan de helft met botbreuken als gevolg van de gladheid. Dinsdag kwam 80% van de 90 patiënten op de spoed met voornamelijk gebroken polsen, enkels, heupen en schouders.

Deel dit artikel: