Meerdere gewonden bij verkeersongeluk Friesestraatweg

Bij een verkeersongeluk op de Friesestraatweg maandag aan het einde van de middag zijn vier mensen gewond geraakt. Eén van de gewonden is een baby.

Volgens de website groningsnieuws.nl kon het ongeluk gebeuren omdat een auto met pech op de weg tot stilstand was komen te staan. Een achteropkomende automobilist had dit niet in de gaten en botste frontaal op de wagen. Toen deze auto tot stilstand was gekomen, werd deze geschept door een derde voertuig.

Ambulancepersoneel alsook het mobiel medisch team en de Groninger brandweer, kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Uiteindelijk moesten er vier mensen overgebracht worden naar het ziekenhuis, waarvan er twee mensen ernstig aan toe zijn. Vanwege het ongeluk was de Friesestraatweg een tijdlang in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.