Lichaam in IJsselmeer is van 67-jarige Stadjer

nieuws
"Graaf van Bylandt" by I, PieJanMan. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons - https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Graaf_van_Bylandt.jpg#/media/File:Graaf_van_Bylandt.jpg

Het stoffelijk overschot dat dinsdagmiddag gevonden werd in het IJsselmeer is van de sinds enkele weken vermiste 67-jarige Stadjer. De man kwam in november om het leven bij een ongeluk op het meer.

Eind-november werd de boot waarop de man zat aangevaren. De motorboot met daarop dat moment twee mensen, zonk direct. Het lichaam van de andere opvarende, een 68 jarige Amsterdammer , werd eerder al gevonden, maar de man was tot op heden spoorloos.

Dinsdagmiddag werd er echter door een binnenvaartschipper een stoffelijk overschot waargenomen in het water. De KNRM heeft vervolgens het lichaam geborgen. Uit sectie is gebleken dat het om de 67-jarige Stadjer gaat.