Eurosonic Air in grote tent

nieuws
Eurosonic Open Air op de Grote Markt, foto Erick Bakker

Eurosonic Noorderslag presenteert Eurosonic Air 2016 op de Grote Markt voor het eerst in een gratis toegankelijke concerttent , die plaats biedt aan 3000 mensen.

 

Daardoor krijgt Eurosonic Air een meer intieme sfeer en concertgevoel, hoopt de organisatie. Daarbij biedt de tent het publiek meer beschutting tegen mogelijk winters weer. In de tent spelen op donderdagavond 14 januari The Common Linnets, Dubioza Kolektiv en Typhoon, op vrijdagavond 15 januari Sven Hammond, John Coffey en De Staat, op zaterdagmiddag 16 januari Noord Nederlands Orkest met What’s on David Bowie’s playlist?, gevolgd door Bewilder, Rondé, Jett Rebel.

Net als vorig jaar is Eurosonic Air opnieuw onderdeel van de programmering van Eurosonic.  Voor Eurosonic zijn nog kaarten beschikbaar. De festivalkaarten voor Noorderslag op zaterdag en de passepartouts, voor alle festivaldagen (13 t/m 16 januari 2016) zijn uitverkocht.