FC Groningen teleurgesteld na gelijkspel tegen Feyenoord

FC Groningen heeft zondagmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen Feyenoord. De FC is nu in de eerste seizoenshelft ongeslagen in eigen huis.

Voor rust kwam de FC op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Michael de Leeuw. Na meerdere mogelijkheden en kansen verzuimde de FC de score in de eerste helft te vergroten.

Al na vijf minuten in de tweede helft kwamen de bezoekers op gelijke hoogte door een doelpunt van Kuyt. Even later werd Feyenoorder van der Heijden met rood van het veld gestuurd nadat hij een overtreding beging op Drost.

Feyenoorder Nelom maakte in het slot van de wedstrijd hands in zijn eigen strafschopgebied, maar scheidsrechter van Boekel liet dit onbestraft. Erwin van de Looi baalt van de arbitrale beslissing.

Zaterdag speelt FC Groningen de laatste wedstrijd voor de winterstop. Om kwart voor negen begint de wedstrijd uit bij Heracles Almelo.