Stadjer probeert pinauatomaat in ABN open te breken

Politieagenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag een twintigjarige man uit de stad aangehouden in het leegstaande ABN Amro-bankgebouw aan de Verlengde Hereweg. De man was bezig om de pinautomaat open te breken.

Rond 04.45 uur ging het inbraakalarm van het gebouw af. Een beveiligingsbedrijf alsook politieagenten kwamen daarop ter plaatse. Zij zagen dat aan de achterkant van het gebouw een ruit van een nooduitgang kapot was. Toen zij in het gebouw op onderzoek uitgingen ontdekten zij de man. Hij was in een ruimte waar de pinautomaat staat met gereedschappen bezig om de geldla open te breken. Het was hem nog niet gelukt om daarbij te komen.

De twintiger is door de agenten aangehouden en hij is overgebracht naar het politiebureau. De politie doet dinsdag verder onderzoek.

Deel dit artikel: