‘Work hard, play hard’ voor WK hiphop in San Diego

Ze staan aan de vooravond van een groot avontuur: de vijftien dansers van de Stadse hiphop-formatie Pandamonium. In augustus treden ze namelijk aan op het wereldkampioenschap hiphop in het Amerikaanse San Diego. Alleen moet er nog een klein probleem opgelost worden.

De reis en het verblijf in Amerika kosten namelijk zo’n 28.000 euro. Om dat allemaal bij elkaar te krijgen spant de groep zich maximaal in. Er wordt een benefietavond gehouden, er worden workshops gehouden en de dansers doen allerlei klusjes, waaronder het uitlaten van honden tot het bezorgen van eten. Dat loont, maar de weg die bewandeld wordt is lang. Van het benodigde bedrag is namelijk nu zo’n 23% binnen.

Pandamonium is een onderdeel van The Urban Dance Center. Met het plaatsen voor de wereldkampioenschappen in San Diego wordt voor de groep een droom werkelijkheid.

Meer informatie over de groep is te vinden op de website van Pandamonium.

Deel dit artikel: