Hellas Travel stopt vluchten tussen Eelde en Griekenland

Het bedrijf Hellas Travel schrapt per direct alle vluchten tussen Groningen Airport Eelde en het Griekse eiland Korfoe. Aanleiding is de Griekse crisis wat tot een stilstand in boekingen heeft geleid.

De directeur van de touroperator sprak vorige maand al zijn zorgen uit. De crisis zorgt er namelijk voor dat veel minder mensen op vakantie gaan naar Griekenland. Ondanks het akkoord dat maandag werd gesloten verwacht de operator op korte termijn geen verbetering.

Mensen die hun vliegtickets en accommodaties voor de komende periode geboekt hadden zullen hun betaalde bedrag terug krijgen. Toeristen die momenteel in Griekenland verblijven zullen via alternatieve vluchten teruggebracht worden naar huis.

Hellas Travel bood vanaf 1 mei vluchten aan die uitgevoerd werden door Aegaen Airlines. De vluchten zouden tot 9 oktober worden uitgevoerd.

De verklaring van Hellas Travel rond het nieuws is hier terug te lezen.

Deel dit artikel: