Jongen op gestolen fiets negeert stopteken

112
Foto: Ellen Grondijs

De politie heeft vrijdagmiddag in de Poelestraat een 15-jarige jongen uit Groningen aangehouden voor heling of diefstal en het negeren van een stopteken.

Een motoragent sprak fietsers in de Poelestraat aan op het rijden door voetgangersgebied. De 15-jarige jongen negeerde de motoragent volledig. Die zette de achtervolging in en gebruikte stopsignalen, maar de jongen stopte niet. Uiteindelijk ging hij onderuit en kon hij worden aangehouden.

De fiets waarop hij reed bleek bij controle een dag eerder te zijn gestolen vanaf het Linnaeusplein. Hierop werd de jongen aangehouden. De fiets wordt teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De jongen kon na verhoor het bureau verlaten. De politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *