Agressief duo gooit met chloor

112
foto: Andries Oord

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 26-jarige vrouw en een 35-jarige man aangehouden in een woning aan de Onnemaheerd. Het duo gedroeg zich daarbij zeer agressief.

Het tweetal uitte diverse dreigementen in de richting van de agenten en bespuugden een diender. Ook kreeg een agent een combinatie van chloor en water in het gezicht. Hij moest zich daaraan laten behandelen. Pas na het inzetten van een politiehond konden ze worden ingerekend.

De politie was naar de woning gegaan omdat de 35-jarige man een huisverbod had. Bovendien moest hij nog vijf weken zitten. Toen het tweetal de agenten niet wilde binnenlaten werd de deur geforceerd, waarna de zaak escaleerde. Beide verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.