BOB blij met schrappen buitenfitness Beijum

wijken
Foto: flickr.com/photos/srgblog/

De BOB, bewonersorganisatie Beijum, is blij met het besluit van het Stadsbestuur om niet mee te werken aan een plek voor buitenfitness in de wijk.

De BOB had problemen met de locatie bij de Jaltadaheerd. De organisatie had een voorkeur voor het terrein van het Trefpunt, elders in de wijk, dat bovendien goedkoper was. De locatie bij de Jaltadaheerd zou 120 duizend euro kosten.

De BOB wil nu graag van de gemeente weten in hoeverre de kosten een rol hebben gespeeld bij het afblazen van het plan. De organisatie pleit nu voor een plek voor buitenfitness in het sportgedeelte van Kardinge.

Deel dit artikel:

 1. Tja, examenweek.
  Voor deze samenvatting kunnen we helaas geen voldoende geven. Lees het hele verhaal maar op beijumpuntorg

 2. De Bob in Beijum is een ondergaand schip. Ze vertegenwoordigen Beijum voor geen meter. Wijkwethouder Gijsbertsen gaat af als een gieter, wat een slappe hap om alleen naar hunnie te luisteren. Bah politiek Groningen je maakt je nog weer meer ongeloofwaardig.

  1. Klopt.

   BOB is een ordinair verlengstuk van PvdA, Groenlinks en ROEZ.

   Napels op de Hondsrug. (Met het verschil dat Napels een prachtige stad is en een heerlijk mediterraan klimaat kent).

 3. John heeft gelijk dat hij de samenvatting een onvoldoende geeft. De reden is dat er wordt verzuimd te melden waar de problemen van de BOB uit bestaan en dat is dat er al 1,5 miljoen is uitgegeven om die natuur te pimpen wat weggegooid geld is als je daar die apparaten gaat neerzetten en er allerlei volk in sporttenue gaat rondhopsen.
  Maar omdat John niet vertelt wat er aan die samenvatting mankeert verdient zijn reactie eveneens een onvoldoende. Temeer daar hij ervan uitgaat dat iedere lezer van zijn reactie die link zal volgen en zijn epistel erover zal gaan lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *