De Leeuw keert terug in basis FC Groningen

Michael de Leeuw staat morgen weer in de basis bij FC Groningen. Door een hamstringblessure stond de clubtopscorer ruim een maand aan de kant.

FC Groningen speelt morgen een uitwedstrijd bij Vitesse. Op de ranglijst staat Vitesse vijfde, de FC met twaalf punten minder elfde. FC Groningen speelde dit seizoen al twee keer tegen Vitesse. Eerder dit jaar won FC Groningen thuis met 4-0 in het bekertoernooi. De ontmoeting voor de competitie eindigde in een gelijkspel.

De wedstrijd in Arnhem begint om half zeven.

Deel dit artikel:

 1. Geen rekening houden met speelritme
  Hanteert de staf verschillende normen
  Als we dat eens van de trainer wisten
  Hadden de FcG – fans minder zorgen.

 2. Uiteraard is dit wel speelritme opdoen. Door de Leeuw direct vanaf de eerste minuut in deze wedstrijd mee te laten doen. Volgende week is immers de halve finale voor de KNVB beker.

 3. Sjoerd Koster,
  We treffen elkaar hier weer na de wedstrijd tegen Vitesse. Bijzonder dat u deze wedstrijd als een öefenwedstrijd ziet waarin de Leeuw zich mag testen.

  1. De FC heeft in de competitie eigenlijk niets meer te winnen en degraderen kunnen ze ook niet meer. Het enige probleem, is dat ‘de Leeuw’ vanaf de eerste minuut een spierscheuring zou kunnen oplopen als riskant ivm te weinig wedstrijdritme. Misschien, dat ie alleen de 1ste helft speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *