Laptop snel terug dankzij volg-software

112

De eigenaar van een gestolen laptop had maandag zijn eigendom snel weer terug dankzij speciale software. Een 37-jarige Stadjer is aangehouden op verdenking van heling.

Een 51-jarige Amerikaan merkte maandagochtend op dat het ding was gestolen uit een schoollokaal aan de Veemarktstraat. Hij activeerde direct op afstand de speciale volg- software van het apparaat. Daarmee kon hij precies zien waar zijn laptop zich bevond.

Hij waarschuwde de politie, die het ding aantrof in een woning in Paddepoel. De bewoner verklaarde de laptop eerder die dag te hebben gekocht. Onderzoek naar de dief volgt nog. De Amerikaan heeft zijn laptop inmiddels terug.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *