Bekende fietsendief op heterdaad betrapt

112
Foto: Andries Oord

De politie heeft zondagavond een 32-jarige Stadjer aangehouden voor fietsendiefstal. Hij is een bekende veelpleger.

Getuigen zagen hoe hij op de Praediniussingel een fiets jatte en gaven zijn signalement door aan de politie. Agenten kwamen hem daarna op de Westerhavenstraat tegen met de fiets aan de hand. De man probeerde nog weg te komen door een brandgang in te lopen en zonder fiets weer terug te komen.

bij navraag zei niets van een fiets te weten. En daarna mocht hij mee naar het bureau en ging hij de cel in voor nader onderzoek.

Deel dit artikel:

  1. Die gasten moeten is een keer aangepakt worden. In plaats van de knuffelbehandeling een keer hun tengels tussen de spaken steken. 100% effectief. In de tussentijd kan de politie zich bezig gaan houden met belangrijkere zaken dan kruimeldieven die zich onaantastbaar wanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *