OOG RTV adopteert zeehond OOGIE

OOG RTV heeft een zeehondje geadopteerd. Het is een wijfje en ze heet OOGIE. Het dier spoelde vorige week aan op het strand van Noord Holland. Sindsdien verblijft ze bij de zeehondencrèche in Pieterburen.

OOGIE werd verzwakt en met een wond in haar achtervin gevonden. Ze maakte een veel te tamme indruk en dat is niet goed voor zeehonden. OOGIE wordt nu verzorgd in de crèche. Ze ligt nog in quarantaine, maar over ongeveer twee weken mag ze verhuizen naar het grote bad. Haar voeding bestaat nu nog een vispapje, maar de verwachting is dat ze eind deze week haar eerste visje krijgt.

Via www.facebook.com/oogrtv blijf je op de hoogte van OOGIE. Je kunt haar volgen, en meespelen met de wekelijkse quiz, waarmee je kans maakt op kaarten voor de zeehondencrèche. Ook krijgt OOGIE een pagina op www.zeehondencreche.nl.