Mamamini opent vier verpakkingsvrije webshops

nieuws
foto: Google Streetview

Mamamini opent deze maand vier verpakkingsvrije webshops. Daar worden straks allerlei tweedehands spullen verkocht. Van unieke meubels tot leuke boeken. Aan de levering van de spullen komt géén verpakkingsmateriaal te pas.

De oplossing om hiertoe te komen is erg simpel: Mamamini verstuurt de spullen niet, maar laat de klant de bestelling ophalen in één van de vier winkels in Groningen. Bij afhalen heeft de klant de gelegenheid om het product nog even goed te bekijken, waardoor ook extra transport door retourzendingen wordt voorkomen.

De Mamamini Webshops gaan in de loop van deze maand open: www.mamamini.eu/webshops

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *