Groningse organisaties gezocht voor collecte

nieuws

Voor het eerst in de geschiedenis organiseert het Oranje Fonds een collecte in Groningen. Het Fonds doet dat voor en samen met stichtingen en verenigingen. De Oranje Fonds Collecteweek vindt plaats in de week van Koningsdag.

Van het bedrag dat de deelnemende organisaties ophalen, krijgen zij de helft. De andere helft besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in Groningen. Aanmelden kan tot 31 maart via www.oranjefonds.nl/collecte en organisaties moeten er zo snel mogelijk bij zijn, want dan kunnen ze hun gewenste collectegebied reserveren.

Het Oranje Fonds merkt dat maatschappelijke organisaties steeds vaker zoeken naar manieren om extra geld te vinden voor hun bestaande activiteiten en al hun nieuwe plannen. Daarom start het nu de landelijke Oranje Fonds Collecte.

Deel dit artikel:
Adverteren?