Bloemist voert actie tegen naastgelegen supermarkt

Bloemenhuis Eva aan de Kerklaan in de stad heeft een conflict met Coop. De supermarkt, die naast de bloemenwinkel gevestigd is, zou na een eerder conflict stoppen met de bloemenverkoop. Maar dat is dus niet gebeurd. Inmiddels verkoopt Coop weer bloemen, tot grote ergernis van Bloemenhuis Eva.

Bloemist Ilse de Graaf nam na meerdere gesprekken zonder uitkomst maatregelen. In de winkel konden klanten een petitie tekenen. Ongeveer 80 klanten tekenden het verzoekschrift. Die handtekeningen werden vervolgens samen met een bos bloemen aangeboden aan de supermarktmanager van Coop.

De discussie loopt inmiddels ruim twee jaar. De supermarktmanager van Coop zegt dat men nog in gesprek is. Hij hoopt dat hij samen met bloemenhuis Eva tot een oplossing kan komen.