Gymzaal Goudlaan vrij van legionella

nieuws
foto: Niels Linneberg / Flickr.com - creative commons license

Sporters en scholieren kunnen vanaf donderdag weer gebruik maken van de gymzaal aan de Goudlaan. De zaal was uit voorzorg gesloten nadat bij een preventieve meting legionella was geconstateerd in de leidingen van de douches.

De leidingen zijn inmiddels extra schoongemaakt. Volgens de GGD Groningen was er geen sprake van risico voor de gezondheid. Wel werden de gymzaal aan de Goudlaan en enkele kleedkamers in andere sportaccommodaties uit voorzorg gesloten.

Van legionella in een sportzaal aan de Van Ostadestraat, waarover OOG TV berichtte, was volgens de GGD geen sprake.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *