Uitzicht Martinitoren Oosterstraat hersteld

De Martinitoren is vanaf de Oosterstraat weer in zijn geheel te zien. Een tekening van Patrick Loonstra en Erik Wielaert heeft het uitzicht hersteld.

Woensdagmiddag is het doek op de zijkant van het nieuwe pand van Vindicat gespannen. Het idee komt van Patrick Loonstra, die ook de afbeelding van de Martinitoren maakte. Erik Wielaert voegde een aantal futuristische personen toe die op zoek zijn naar het toekomstige Groninger Forum.

De Martinitoren is in ieder geval tot het voorjaar in zijn geheel te zien. Daarna verdwijnt het zicht door de nieuwe Oostwand.

Deel dit artikel:

  1. Leuk ludiek bedacht. Maar wat een miskleun van de heren en vrouwen architecten, om onze Olle Grieze zo te doen verdwijnen. Ook de gemeenteraad mag zich dit aanrekenen als fiat voor deze bebouwing van de oostwand op deze wijze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *