Kerstboom op de Grote Markt

Dennie de Wensboom is vandaag op de Grote Markt geplaatst. Dennie is niet zomaar gewoon een kerstboom.  Hij vindt dat kerst over meer zou moeten gaan dan eten en gezelligheid. Daarom zet hij zich in voor kinderen die het moeilijk hebben.

De kerstboom op de Grote Markt kent dit jaar een bijzondere aanloop.  Dennie heeft de 4 mijl gelopen, heeft met Sinterklaas een biertje gedronken en heeft onlangs penalty’s geschoten bij FC Groningen. Dit allemaal om aandacht te vragen voor de kinderen van het Beatrix Kinderziekenhuis en IMC Weekendschool. 

Mensen kunnen Dennie helpen door een lichtpuntje te kopen. Voor vijf euro brandt er een lichtje in de boom en ontvang je een wenskaart. Deze lichtpuntjes zijn vanaf 6 december te koop in o.a. winkels in de binnenstad en de ontvangsthal van het UMCG.

De Wensboom is een initiatief van de Groninger Rotaryclubs en Groningen City Club en blijft staan tot 31 december. Kijk voor meer informatie op www.helpdennie.nl.

Deel dit artikel: