Politie instagram doet het weer

nieuws
Foto: Emma Westers

Het nieuwe Instagram-account van de politie Noord-Nederland is na een kleine week weer online. De succesvolle pilot was anderhalve dag na het begin geblokkeerd.

Vanaf maandag 3 november konden belangstellenden met een pilot Instagram een kijkje nemen in het werk van diverse politiemedewerkers. De pilot begon succesvol; binnen een dag waren er al ruim 900 volgers. De avond erna bleek dat het Instagram-account niet meer vindbaar was. Daarop bleek dat het zonder reden door Instagram geblokkeerd was.

Omdat de politie de pilot toch graag wilde voortzetten is besloten om met een nieuw account verder te gaan, genaamd @politienoordnederland. De komende weken kunnen belangstellenden kennismaken met de belevenissen en foto’s van een motoragent, een jeugdagent, een biker en politiechef Oscar Dros.