Opsporing Verzocht over woningoverval Stad

nieuws

Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de gewelddadige woningoverval op een 53-jarige Stadjer. Er wordt beeldmateriaal getoond van twee verdachten.

Op donderdag 30 oktober weten zij zich binnen te praten bij de man in zijn woning aan de Platinalaan. Ze bedreigen hem, slaan hem op zijn hoofd en breken zijn vinger. Zo willen ze hem dwingen om zijn pincode af te geven, maar dat lukt niet. Ze gaan er met een horloge en wat contant geld vandoor. De Stadjer loopt, waarschijnlijk door de mishandeling een hersenbloeding op.

De eerste verdachte is een blanke man, rond de 30 jaar, rond de 1.80 meter lang, met donkerblond haar. Hij sprak onduidelijk en vrij zachtjes, mogelijk met een wat Gronings accent. De tweede verdachte is getint, ook rond de 30 jaar en even lang, met een wat armoedig uiterlijk.

Deel dit artikel: