Nic. oppermachtig tegen Groen Geel

Archieffoto: Willem Kracht - fotowkracht.nl

In een doelpuntrijke wedstrijd hebben de korfballers van Nic./Alfa College zaterdagavond goede zaken gedaan tegen Groen Geel. In Groningen werden de korfballers uit Wormer met 35 – 23 verslagen.

Nic. begon goed aan de wedstrijd dankzij een vroege score van Roos Verheugt. Groen Geel probeerde in het spoor te blijven. Dat lukte tot het moment dat de 3 – 3 op het scorebord stond. Dankzij doelpunten van Tymo de Wit en Friso Doelman liep de score snel uit. Bij rust stond het 15 – 8.

In de tweede helft werd de voorsprong niet meer uit handen gegeven en kreeg het publiek een waar doelpuntspektakel gepresenteerd. Met de overwinning op Groen Geel heeft Nic. de eerste twee punten in de Hoofdklasse A binnen, waarmee het nu op een gedeeld eerste plaats staat. Volgende week wacht de uit-wedstrijd tegen SCO in Wolvega.