Let’s Gro festival gaat over de hele Stad

Vrijdag 21 november begint het tweedaagse Let’s Gro-festival. Overal in de stad kunnen mensen meepraten over de toekomst van Groningen.

Over hoe we de stad willen inrichten, hoe we om willen gaan met elkaar, met het milieu, de rol van ouderen, of de economische crisis. Op elk terrein kunnen mensen nieuwe ideeën spuien of horen welke plannen anderen hebben.
Let’s Gro is een open podium voor iedereen, met workshops, demonstraties, muziek en beeld.

Er zijn in totaal zo’n 120 verschillende activiteiten te bezoeken en ze zijn allemaal gratis toegankelijk. Op de website van de gemeente Groningen staat het programma en kunnen mensen meestemmen over bijvoorbeeld meer groen of een fontein op de Grote Markt.

Deel dit artikel:

 1. Het programma is bedacht door een ambtenaar. Deze mensen hebben geen enkele feeling, wat er buiten hun glazen huis gebeurt. Alsook de mensen, die hun hele leven in de politiek hebben doorgebracht. Een zeer slechte zaak.

  1. Volgens mij wonen ‘deze mensen’ vaak in de stad, hebben ze er gestudeerd, staan ze er in de file, gaan hun kinderen er naar school, zijn ze eerlij van een sportclub, gaan ze er naar de bioscoop of naar de kroeg, winkelen ze er.
   Kortom, grote onzin om te denken dat ‘deze mensen’ mensen anders zijnen jij en ik.

   1. @Jack Volgt jouw al een tijd op dit oog-forum. Voelt mij derhalve niet geroepen om inhoudelijk te reageren. Omdat toch alles wordt neergesabeld door jouw.

   2. Let een beetje op je spelling, drie fouten in drie zinnen is echt te mager. Zeker wanneer de eerste de beste buitenlander die al herkend.

    Over kennelijke typefouten zul je mij niet horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *