Studenten Noorderpoort maken campagne over alcoholgebruik

De studenten van Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn kregen maandagmorgen bezoek van burgemeester Vreeman. Ze doen mee aan ‘Van16naar18?Maklukzat!’. Dat is een project om jongeren bewust te maken van de schade van alcoholgebruik op jonge leeftijd.

De studenten nemen het in een wedstrijd tegen elkaar op. Ze bedenken een campagne om de risico’s van alcoholgebruik op jonge leeftijd duidelijk te maken. Ook de nieuwe wetgeving omtrent alcoholgebruik in Nederland komt aan bod. 

Veertien teams doen mee aan het project. De studenten zijn druk bezig met de ontwikkeling van de campagnes. Op 11 december is de feestelijke finale. Dan maakt een vakkundige jury bekend, welk team de beste campagne heeft gevoerd.

Kijk voor meer informatie op: www.van16naar18maklukzat.nl

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *