Golazo neemt Topsport Noord Nederland over

nieuws

Topsport Noord Nederland wordt overgenomen door het Belgische bedrijf Golazo. Dat meldt directeur Grietje Pasma.

Pasma verkoopt de aandelen van TNN aan Golazo en treedt vervolgens samen met haar medewerkers in dienst bij het sportmarketingbedrijf. Ze zegt in november vorig jaar te zijn benaderd door Golazo. De Belgen willen zich internationaal verbreden en hebben ook contact gezocht met andere hardloopevenementen in ons land.

“Golazo is een zeer professioneel bedrijf. De wijze van organiseren en het doel dat Golazo nastreeft ligt heel dicht bij mijn visie. Een visie waarbij de inbedding in de Groningse atletiek en het noordelijke bedrijfsleven van zeer grote waarde is,” aldus Grietje Pasma. Ze verwacht dat door deze samenwerking de evenementen nog meer op de nationale sportkalender worden gezet. Pasma gaat ervan uit dat de overname vóór 1 januari wordt bekrachtigd.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *