Je eigen cv laten rappen op het Hoofdstation

Donderdag kon je op het hoofdstation  je cv laten rappen, een professionele foto laten maken of styling advies vragen. Werkloze jongeren konden langskomen bij de pop-up store om advies te vragen aan persoonlijke adviseurs van uitzendbureau Randstad.

Via het programma Jeugd op Zoek willen oud kamerlid Mirjam Sterk en Randstad de kansen van jongeren op de arbeidsmarkt vergroten. De hele dag van acht uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds konden jongeren langskomen voor vragen.

Vorig jaar zijn er dankzij het programma tienduizend jongeren aan een baan geholpen. De organisatie hoopt dit jaar weer veel werklozen te helpen. Aankomende 24 september wordt er in Thialf Heerenveen een bedrijvenmarkt georganiseerd waar jongeren contact kunnen leggen en trainingen kunnen volgen met bedrijven.