FC Groningen ongewijzigd tegen Cambuur

Het lijkt erop dat FC Groningen zondag ongewijzigd tegen Cambuur aan de wedstrijd begint. Coach Erwin van de Looi deelde vrijdag tijdens de training hesjes uit aan de elf spelers die dit seizoen alle wedstrijden in de basis stonden.

Door ongeregeldheden op de tribunes tijdens de wedstrijd van vorig seizoen blijft het uitvak leeg. De KNVB besloot dat Groningensupporters niet welkom zijn in het Cambuurstadion. De wedstrijd eindigde toen in een 4-1 overwinning voor Cambuur. Bij rust stonden de Friezen al met 3-0 voor. Alleen Michael de Leeuw wist te scoren voor FC Groningen.

De wedstrijd begint zondag om half drie.

Deel dit artikel:

  1. volgens rtvnoord heeft FC Groningen alleen maar huurlingen van ajaks, ik zou anders niet weten hoe zij erbij komen om te schrijven dat ‘ajaks-elf’ de klus tegen moeten klaren tegen cambuur,
    of krijgt de media bonuspunten voor iedere keer dat ze ajaks schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *