Auto te water aan Bovenstreek: inzittende omgekomen

Bij een verkeersongeluk op de kruising Kardingerweg met de Bovenstreek in recreatiegebied Kardinge is maandagochtend een auto te water geraakt. Hierbij is één van de inzittenden om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto op de kop terecht in een sloot. Hulpverleners, waaronder duikers van de brandweer, rukten uit, maar konden niet voorkomen dat een inzittende van het voertuig om het leven kwam.

Volgens de politie is de identiteit van het slachtoffer nog onbekend. Inmiddels is begonnen met een onderzoek naar de toedracht. De politie geeft verder aan dat ze ervan uitgaat dat er geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken zijn geweest.

Later meer.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *