D66: ”Wat is jouw zomerwens voor Groningen?”

Het is zomer. Voor inwoners van de stad Groningen betekent dit vaak lekker picknicken in het Noorderplantsoen, een frisse duik nemen in de Hoornseplas, of een terrasje pakken ergens in de stad.

Groningen heeft ontzettend veel te bieden, maar hoe zit dat in de zomermaanden? Zijn er dingen die beter kunnen? D66 Groningen is benieuwd naar uw zomerwensen voor Groningen en is daarom een speciale facebook-actie begonnen.

D66 probeert op deze manier te weten te komen of, en hoe, Groningen in de zomermaanden nóg aantrekkelijk kan worden. Niet alleen voor Stadjers, maar ook voor toeristen bijvoorbeeld. D66 zal na de zomer alle wensen verzamelen en vervolgens bekijken of deze haalbaar zijn.

Iedereen heeft tot en met zondag 31 augustus de tijd om zijn of haar wensen en ideeën voor een leukere zomer in Groningen te delen en door te geven via de Facebookpagina www.facebook.com/zomerwensen.