Drukte tijdens eerste training van FC Groningen

De selectie van FC Groningen kwam zondagmiddag bijeen voor de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ruim 2500 bezoekers waren aanwezig op Sportpark de Koepel in Haren.

De nieuwe aanwinsten Jarchinio Antonia, Danny Hoesen en Dino Islamovic waren ook van de partij.  Marco Bizot was vanwege zijn overgang naar het Belgische Genk niet op het veld aanwezig. Ook Filip Kostic, Stefan van der Lei en Hans Hateboer ontbraken, zij sluiten maandag 30 juni aan bij de selectie.

Maandag 23 juni vindt de loting voor de tweede voorronde Europa League plaats. Dan zal bekend worden wie 17 en 24 juli de tegenstander is van de FC in Europa. Zondag 10 augustus begint FC Groningen in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Deel dit artikel: