Gewelddadige ruzie in Almastraat

De politie heeft zaterdagmiddag twee mannen aangehouden voor betrokkenheid bij een gewelddadige ruzie aan de Almastraat. Daarbij is een vuurwapen gevonden.

Bij een onenigheid tussen een groepje mannen zou geweld zijn gebruikt. Ren getuige meldde dat er was geschoten. Bij aankomst van de politie waren alle betrokkenen hem gesmeerd. Eén van hen zou zich, gewapend en wel, in een pand aan de Bedumerstraat bevinden. Een arrestatieteam ging de woning binnen, maar daar is niemand aangehouden. De twee verdachten zijn kort daarop in de omgeving opgepakt.

Eén van de slachtoffers was door de mishandeling gewond geraakt aan zijn hoofd. Hij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. In de omgeving is een vuurwapen aangetroffen. Onderzocht wordt of het wapen is gebruikt bij de ruzie. De politie vraagt getuigen, contact op te nemen.

Deel dit artikel: