Striedelmeijer bezorgt PKC zege op Oeverzwaluwen

sport

PKC ’83 heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Oeverzwaluwen met 4-0 gewonnen. Matchwinner werd Jordi Striedelmeijer met twee goals en een assist.

PKC begon sterk aan de wedstrijd en kwam na zeven minuten op voorsprong door een goal van Striedelmeijer. In de 25ste minuut kopte Erdem Yeni uit een voorzet van Striedelmeijer de 2-0 binnen. Bijna stond voor rust de 3-0 op het scorebord, maar een schot van 25 meter van Striedelmeijer kon net door de keeper van Oeverzwaluwen over het doel worden getikt.

Daarna zakte PKC in en kreeg Oeverzwaluwen kansen, maar keeper Meedendorp voorkwam een tegentreffer. Pas in de tweede helft herpakte PKC zich en schoot Striedelmeijer een voorzet van Kasim Bizimana hard binnen. Laatstgenoemde werd tien minuten voor tijd in het strafschopgebied gevloerd waardoor Durk van Tuinen van Oeverzwaluwen met rood het veld af moest. Michel Boonstra schoot de penalty strak binnen en bracht de eindstand op 4-0.

PKC ’83 blijft op de zesde plaats staan in de Eerste Klasse E met 29 punten uit 19 wedstrijden. In de derde periode gaat PKC aan kop met 10 punten uit 4 wedstrijden.


Jordi Striedelmeijer speelde een fijne wedstrijd


PKC trainer Bennie de Jong ziet de koppen dezelfde kant op staan