PKC ’83 laat punten liggen, Oranje Nassau wint

PKC ’83 heeft zaterdagmiddag op eigen veld met 1-1 gelijkgespeeld tegen v.v. Noordscheschut. Ondanks het gelijkspel blijven de Groningers op de zesde plaats staan in de zaterdag 1e klasse E.

In de eerste helft maakte Erdem Yeni na twaalf minuten spelen de openingstreffer. De thuisploeg speelde met name het eerste half uur goed met veel kansen om de score te vergroten, maar in de 37e minuut scoorde Nick Koster de gelijkmaker voor de bezoekers. Na rust werd het spel minder en harder. Er waren hier en daar mogelijkheden, maar geen van beide ploegen kwam tot scoren.

Stadsgenoot Oranje Nassau deed het beter en won uit bij Oeverzwaluwen met 3-2. Door de overwinning blijven zij op de tweede plaats staan in de zaterdag 1e klasse E. ON pakte door de winst de tweede periodetitel en speelt daardoor nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse.

Deel dit artikel: