FC Groningen uit op revanche tegen FC Twente

FC Groningen speelt woensdagavond in de Euroborg tegen FC Twente. Het gaat om een inhaalwedstrijd omdat het duel vanwege de sneeuwval eerder werd afgelast. De FC heeft behoorlijk wat recht te zetten na de 3-1 nederlaag van afgelopen zondag tegen sc Heerenveen in de Euroborg.

Ondanks de drie nederlagen op rij en de 5-0-nederlaag in de uitwedstrijd tegen Twente, komt FC Groningen met vertrouwen aan de aftrap. “Afgelopen zondag was gewoon slecht, maar dat geeft ons meer revanchegevoelens. We hebben al laten zien dat we op eigen veld mooie resultaten kunnen neerzetten tegen clubs als PSV en Ajax. Voor de wedstrijd tegen Twente zal het geloof niet anders zijn”, vertelt Michael de Leeuw.

Erwin van de Looi voert een aantal wijzigingen door in zijn elftal. Zo houdt hij aanvaller Andraz Kirm uit de basis en neemt Tjaronn Chery zijn plek in de voorste linie in. Op het middenveld vult Krisztián Adorján het vrijgekomen plekje op en vervangt Rasmus Lindgren de geschorste Maikel Kieftenbeld.

Achterin rekent Van de Looi dan weer op Hans Hateboer. De jonge rechtsachter viel in tegen sc Heerenveen en mag woensdag vanaf de aftrap beginnen.