Letschert uit FC en Van Nieff erin

sport
foto: Sebastiaan Scheffer

FC Groningen heeft met wederzijds goedvinden het contract van Timo Letschert ontbonden. De eerste selectie wordt nu versterkt met Yoëll van Nieff.

Letschert had moeite met de rol van reserve die hij de laatste tijd had.
De Club en hij vonden dat verdere samenwerking geen zin meer had.

De 20-jarige Van Nieff kwam op huurbasis uit voor FC Dordrecht, maar keert na een half seizoen weer terug. Van Nieff vertoonde de laatste maanden sterk spel en werd daarmee de beste versterking voor de FC.

Deel dit artikel:

  1. Het zijn volstrekt willekeurige huurlingen die niets met Groningen hebben. Ze zijn niet eens te verstaan op een nuitzondering na. Als ze zich ook maar iets kunnen verbeteren dan zijn ze morgen weg voor weer wat meer geld. Het liefst spelen ze bij de tegenstander als die wat hoger staat. Daarom steun de amateurs zoals GRC, Gronitas, Helpman etc.!

    1. Nou zijn Letschert en van Nieff beide erg goed verstaanbare Nederlanders, werd Letschert niet gehuurd, maar was gekocht en van Nieff is notabene een, jawel, Groninger. Neem d’r nog eentje zou ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *