Brandweer redt beknelde kitten uit keukenkast

Groot materieel moest er zaterdag aan te pas komen om een beknelde kitten te bevrijden. Het dier was vast te komen zitten in een keukenkastje.

Het jonge dier was op ontdekkingstocht gegaan in de woning van zijn baasje aan de Prinsesseweg in de Oranjebuurt. Bij het verkennen van een keukenkastje kroop het dier in een gat, en kon er vervolgens niet meer uitkomen.

De bewoner alarmeerde de Dierenambulance, maar omdat zij met geen enkele mogelijkheid de kitten los wisten te krijgen, werd de hulp ingeroepen van de Groninger brandweer. De brandweerlieden wisten door middel van het gat groter te maken het jonge katje uit de benarde positie te bevrijden. Het dier kwam er zonder verwondingen van af.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *