Boekje over Oosterpark uitgebracht

wijken
Foto: Heesterpoort in de Oosterparkwijk - maps.google.nl

Het boekje “Gelukkig in de buurt Oosterpark” ziet donderdag het levenslicht. Het is het resultaat van gesprekken tussen wijkbewoners. Wethouder Jannie Visscher overhandigt het boekje aan diverse wijkbewoners.

Het boekje geeft met allerlei verhalen een goed overzicht van alles wat Oosterparkers gelukkig maakt. De Oosterparkers waarderen vooral de parken, de visvijver, de actieve ondernemers en de saamhorigheid tussen de wijkbewoners.

Ook geven buurtbewoners aan, welke ideeën zij hebben voor een nog socialer of groener wijk. Het gaat onder meer om het meer betrekken van studenten bij de wijk. Verder willen ze graag een beter overzicht over activiteiten en vrijwilligerswerk. Het boekje wordt donderdag om 18.00 uur in het Treslinghuis overhandigd.