Bijna 2 ton verlies GasTerra Flames

sport
Foto: Stefan Bleeker

GasTerra Flames heeft dit jaar een verlies geleden van 190.000 euro. Penningmeester Jan Smilde heeft zijn functie neergelegd. Dat maakte de basketbalclub maandagmiddag bekend.

Met het verlies is het eigen vermogen van de club gedaald tot 0 euro. Ruim de helft van het verlies werd veroorzaakt door personeelswisselingen. Zo werd coach Hakim Salem ontslagen en vertrok de vorige officemanager. Vorige week stapte voorzitter Hans Haerkens al op.

Bovendien vertrekt sterspeler Jeff Robinson per direct. Er is geen overeenstemming bereikt over verlenging van zijn contract. Robinson kwam als vervanger van de geblesseerde Dan Coleman. Hij beviel zo goed dat Flames hem wilde houden, maar dat was financieel niet verantwoord.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *