Bibliotheek Letteren verhuist naar Universiteitsbibliotheek

Een collectie boeken van de Faculteit der Letteren is dinsdagochtend verhuisd naar de Universiteitsbibliotheek. Dit werd op een symbolische wijze gedaan. De collectie boeken werd in de UB overhandigd aan directeur Marjolein Nieboer door de decaan van de Faculteit der Letteren, Gerry Wakker.

Het doel is om een algehele bibliotheek in te richten, waar de studenten de beschikking hebben over alle boeken van de Universiteit. Na de Bibliotheek Letteren zullen ook de andere vakbibliotheken, behalve de medische bibliotheek, hun intrek nemen in de Universiteitsbibliotheek.

De verhuizing van de bibliotheek Letteren is de start van het project ‘Bibliotheek 2020’. Naast de verhuizingen van de vakbibliotheken gaat de UB de komende jaren renoveren.