Wethouder is verbaasd over marktkooplui

Wethouder Joost van Keulen is verbaasd over de marktkooplui die afgelopen zaterdag omzetverlies leden door de inkomst van Sinterklaas. Vrijdag zou er overleg zijn over de schade die zij menen te hebben geleden. Die afspraak is woensdag rond het middaguur afgezegd. Woensdagmiddag meldden zij voor OOG TV een half miljoen schade te hebben geleden.

“Ik liep met de mensen van de markt woensdagmorgen nog over de markt, een uurtje daarna zeiden zij een afspraak over de afgelopen intocht af” aldus Joost van Keulen. “Ik heb de marktkooplui begin oktober ingelicht, twee weken daarna kwam dat kort geding, wat zij verloren. Er was toen weinig tijd om een alternatief te plannen.”

De markt moest zaterdag eerder sluiten vanwege stroomgebrek, de brandstofmeter van het aggregaat was stuk. ‘Domme Pech ” aldus van Keulen. De marktkooplui blijven welkom voor een gesprek volgens de wethouder.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *