Pand 48 krijgt nieuwe eigenaar

Club Pand 48 aan het Schuitendiep wordt per 1 december overgenomen door de initiatiefnemers van ‘underground’ club Paradigm. Nadat Simplon afgelopen week failliet is verklaard blijkt dus ook Pand 48 het moeilijk te hebben.
Zo moeilijk dat ze als club niet langer onder dezelfde eigenaar kan blijven bestaan.
Pand 48 trok de laatste tijd weinig publiek. De club bestaat al bijna tien jaar en staat bekend als de ‘housetempel’ van Groningen. Er wordt vooral house en techno gedraaid.

Het concept van de club blijft hetzelfde, maar er gaan wel veranderingen plaats vinden.
Onder anderen het interieur en de programmering word vernieuwd. De nieuwe eigenaren zijn niet van plan om er een tweede Paradigm van te maken. Het genre is wel hetzelfde, maar Pand 48 word meer een stadscafé dat beschikbaar is voor een breder publiek.

Op woensdag 4 december vindt de officiële heropening van pand 48 plaats.