Kleurrijk herfstbloemstuk tussen groen Sterrebos

Een herfstbloemstuk van kastanjes, bessen, mos, bloemen en zelfs fruit trekt veel aandacht van wandelaars in het Sterrebos. Het is een kleurrijk geheel en het werk van buurtbewoner Frank Niemeijer.

Sinds enkele weken werkt Niemeijer aan het kunstwerk. Door een omgezaagde boom ontstond er een lege plek in het bos. Door het natuurlijke materiaal verandert het werk van Niemeijer continu, waardoor het een dynamisch geheel is. Tegelijkertijd is de creatie een eerbetoon aan zijn vorig jaar overleden moeder. Buurtbewoners reageren positief op dit initiatief.

Niemeijer gebruikt niet alleen natuurlijke materialen. Hij recyclet ook metaal, ijzer, plastic en kurken. “De meeste spullen zijn gevonden voorwerpen, maar soms krijg ik ook spullen aangereikt door buurtbewoners. Ik noem mezelf geen kunstenaar, ik uit me gewoon op deze manier.” Het bijzondere kunstwerk van Niemeijer ligt tussen de ringweg en de Waterloolaan.