Geen doorstart Eurovoetbal

Eurovoetbal is definitief ter ziele. Eerder werd de editie van 2013 al geschrapt wegens een gebrek aan geld. Omdat het bestuur ook voor de editie van 2014 geen perspectief meer zag, is besloten om de stichting Eurovoetbal helemaal op te heffen. Er komt dan ook geen doorstart onder de noemer ‘Eurovoetbal’.

Eerder dacht het bestuur nog wel aan een nieuwe editie. Er werd gekeken naar een samenwerking met Healthy Ageing. Dit plan bleek gebakken lucht. Zodoende komt na 36 edities een einde aan het in 1977 opgerichte evenement, dat altijd met Pinksteren plaatsvond.

Het bestuur van de Stichting Eurovoetbal zal zich de komende tijd bezig houden met de noodzakelijke afwikkeling om tot ontbinding van de Stichting Eurovoetbal te komen. Eurovoetbal laat geen schulden achter. Met het resterende geld wil het bestuur de vrijwilligers van de afgelopen jaren op passende wijze bedanken.