Bert Visscher en Arno van der Heyden serveren lunch

Cabaretier Bert Visscher serveerde lunch in het Ronald McDonald Huis Groningen. Dit deed hij samen met Huisambassadeurs Arno van der Heyden en chefkok Dennis Nolle. De lunch is gewonnen door bedrijven die na een oproep vlot een tafel kochten voor het ‘Vrienden van het Huis Gala’ op 24 mei 2014.

De lunch is bedoeld als bedankje voor deze snelle kopers, een manier om hen in het zonnetje te zetten en hen kennis te laten maken met het leven in het Huis. Onder meer de Jumbo, ABN Amro en uiteraard McDonald’s bevonden zich onder de gelukkigen. In totaal zijn er 24 tafels te koop, omdat het Huis volgend jaar haar 24-jarig bestaan viert.

Het Ronald McDonald Huis Groningen biedt een tijdelijk thuis aan ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG. Het Huis krijgt geen subsidie en kan alleen bestaan dankzij de steun van donateurs, sponsors en vrijwilligers.